Bilder från förr

När vi flyttade till Söder från Kungsholmen hittade vi en massa gamla bilder från förr. Huller om buller, ska tilläggas, så många vet vi inte vilka de föreställer. Vet du? Kommentera!

0685_001

Här är vinnarna av Guldklappan 1983, föreningens (då Sveriges Public Relations förening) pris för bästa informationsfilm. Men vilka är det?

0686_001

Öppet hus på kansliet 1994. Längst till höger Anita Karlsson, som hann jobba i 30 år för föreningen innan hon gick i pension 2011. Barnet på bilden borde ha tagit studenten i år.

0687_001

Vi tror att det här är en erfagrupp som besöker IBM i mitten på åttiotalet, och får en så kallad dator förevisad.

0689_001

Det här var en sorglig bild att hitta. Anna Lindh fick Stora Informationspriset 2001. I bakgrunden dåvarande ordföranden Bodil Eriksson.

0691_001

I mitten är Nina Eldh, men vilka är de övriga grabbarna?

Tyvärr verkar det inte finnas bilder från tidigare än åttiotalet. Du sitter händelsevis inte på bilder från föreningens tidiga historia? Hör av dig!

3 reaktioner på ”Bilder från förr

  1. Bjud upp Anita Karlsson på fika : ). När jag började som praktikant 1994 kunde hon nästan alla föreningens medlemmar vid namn. Minns att vi bläddrade i högar med kort och att hon kunde berätta allt möjligt om de som var på bilderna. /Malin Bengtsson

  2. Vet i varje fall vem som flankerar Nina Eldh på bilden från 1983 – eller vad för slags killar det är:
    fr. v. Nordiska ministerrådets informationschef (undertecknad), de nordiska nyhetsbyråernas Oslo- korrespondent, Nina, kommunalpamp i Göteborg, reklamkille i Göteborg. Namnen har jag glömt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s